RUSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ RŮZNÉ / 



POSTUP PŘÍPRAVY:
Hovězí maso z kýty nebo plece, opláchneme, naklepeme, protáhneme slaninou na proužky nakrájenou, osolíme a slabě opepříme.
Nejdříve je na všech stranách prudce opečeme v rozpáleném sádle nebo oleji, potom přidáme drobné nakrájenou cibuli, jen nepatrně ji osmažíme a pak maso za občasného podlévání upečeme v troubě do měkka.
Nepodléváme příliš - jen tolik, aby se maso nepřipeklo, a ze začátku pečeme zakryté pokličkou. Za 2 až 2 1/2 hodiny maso změkne; vyjmeme je, šťávu trochu vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme smetanou (na 3/4 kg masa 1/4 1 smetany) a trochou vývaru, přidáme hořčici a worcester, trochu přikyselíme octem nebo citrónem a krátce povaříme.
Pak oloupeme 200g saltových okurek, nakrájíme na kostičky a podusíme je na 30g rozpuštěného másla.
Přidáme je do hotové smetanové omáčky a dochutíme jemně nasekaným koprem.
Pečeni nakrájíme na plátky, vložíme do omáčky, prohřejeme s vařenými brambory nebo dušenou rýži.



RUSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ RUSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,96 | Hodnotilo: 1467 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz